Læs mere om MB leg’s:

Privatlivspolitik

leg, der skaber liv og aktivitet

Naturlegepladser fra bunden

Bæredygtige materialer

Godkendt offentlig leverandør

Databeskyttelses- og privatlivspolitik

Mange tak for din interesse i MB Leg. Når du besøger vores hjemmeside, køber varer hos MB Leg, indberetter ulykker, samarbejder med MB Leg eller i øvrigt kommunikerer med MB Leg, behandler vi dine personoplysninger. At håndtere dine data på en korrekt måde er et ansvar, vi tager meget seriøst.

Nedenfor finder du vores Databeskyttelses- og Privatlivspolitik, som er gældende for MB Legs ydelser i Danmark. MB Leg må på et hvilket som helst tidspunkt ændre denne politik. Hvis dette gøres, vil det blive vist på denne hjemmeside. Du bør regelmæssigt besøge vores side om Databeskyttelses- og Privatlivspolitik, for at sikre at du er bekendt med den seneste version.

1. Besøgende på MB Leg hjemmesiden

Dette afsnit beskriver MB Legs behandling af personoplysninger om besøgende på mb-leg.dk. Mb-leg.dk er til for at informere dig om vores virksomhed, produkter, services og partnerskaber og for at give dig mulighed for at kontakte os. Nogle informationer vil vi indsamle direkte gennem kontaktformularer, pop-ups, online diagrammer, kundeundersøgelser, mens andre informationer vil blive indsamlet automatisk via cookies. Du vil altid blive informeret, inden vi indsamler personoplysninger om dig.

1.1 Dataansvarlig

Dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger på hjemmesiden er:

MB Sport & Event Aps / Binavn, MB Leg, Søndertoft 35, 6300 Gråsten, Danmark T: +45 31 78 77 48 E: Kontakt@mbse.dk 

1.2 Indsamling af personoplysninger

MB Leg kan indsamle og behandle følgende personoplysninger via hjemmesiden:

  • Kontaktoplysninger, herunder navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse og lignende identifikationsdata

  • Hvem din arbejdsgiver er og hvor din arbejdsplads har adresse

  • Interesser, herunder hvilke produkter og ydelser du har vist interesse for

  • IP-adresse

  • Oplysninger om din anvendelse af vores websites

  • It-relaterede oplysninger såsom bruger-id, passwords, log-in-detaljer samt data

Personoplysninger om dig vil blive indsamlet i et eller flere af følgende tilfælde:

  • Når du besøger og browser vores hjemmeside

  • Når du forespørger tilbud på produkter

  • Når du bestiller kataloger

  • Når du downloader materiale fra hjemmesiden

  • Når du indsender en forespørgsel gennem en kontaktformular
  • Når du kommunikerer med MB Leg

  • Når du gør brug afMB Legs andre funktioner og services

1.3 Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger bliver indsamlet med følgende formål:

  • Administration af brugerkonti og profiler

  • Levering af kataloger bestilt af dig eller levering af tjenesteydelser
  • Distribution af nyhedsbreve og anden reklame/marketing

  • Håndtering af anmodninger fra dig

  • Levering af kundesupport og kommunikation

  • Produkt- og serviceudvikling

  • Statistik og analyse

Behandlingen af dine personoplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig for udførelsen af en kontrakt indgået mellem MB Leg og dig, f.eks. i forbindelse med administration af brugerkonti og profiler eller når du bestiller et katalog via hjemmesiden (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b). Derudover kan behandlingen af dine personoplysninger være baseret på vores legitime interesse i at gennemføre markedsføringsaktiviteter (hvor samtykke ikke er påkrævet), yde kundeservice, håndtere forespørgsler og andre anmodninger, at udvikle og evaluere vores produkter og tjenester samt at udføre statistikker og analyser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

MB Leg bruger kun dine personoplysninger til at sende dig produktinformation, nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale via sms og e-mail, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke hertil, medmindre gældende lovgivning tillader os at kontakte dig uden sådant samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Udover ovenstående, indsamler og opbevarer vi også oplysninger, som i sidste ende kan hjælpe os med at forbedre vores hjemmeside. De oplysninger, vi indsamler, gemmes automatisk i et samlet format og gør det ikke muligt for os at identificere dig som person. Vi forbinder ikke den samlede besøgsstatistik med personoplysninger, medmindre du frivilliggør dine personoplysninger.

Oplysninger, vi indsamler automatisk, omfatter:

  • Første parts Cookie support (hvis du tillader os at placere en cookie på din computer)

  • Besøgs ID (Leveres af en cookie, vi placerer på din computer, når det er muligt)

  • Henviser (dvs. hvor du kom fra, for eksempel google.com)

  • Dato og klokkeslæt for besøget

  • Regionale indstillinger og sprogindstillinger (for at bestemme hvilket land du er i)

  • Operativsystem (Windows, OS X, Linux, IOS, Android osv.)

  • Browser og browserversion (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari osv.)

  • Skærmopløsning (1280×1024, 1024×768 osv.)

  • JavaScript-support

  • Java support

  • IP-adresse (Din computers adresse på internettet) (dette er også personoplysninger og dermed behandlet som sådan)

  • Titlen på den side, du ser

  • URL’en for den side, du ser

Se nærmere om anvendes af cookies i vores cookiepolitik, der er tilgængelig her.

1.4 Opbevaringsperiode

Personoplysninger, der vedrører brugerkonti, vil blive slettet efter 2 års inaktivitet. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at stille din brugerkonto eller profil til rådighed for dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Personoplysninger, der er indsamlet gennem kontaktformularer, samt øvrig korrespondance, slettes som udgangspunkt efter 1 år, medmindre korrespondancen vedrører en ordre, en ulykke eller et retskrav. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at kunne yde kundeservice (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Personoplysninger, der indgår i bogføringsmateriale, herunder dokumentation af ordrer, opbevares i 5 år fra regnskabsårets udløb, hvorefter oplysningerne slettes. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravene i bogføringslovens § 10 og sker derfor med henblik på at overholde gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevares i 2 år, fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af MB Legs legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

2. Kontaktpersoner hos MB Leg’s B2B-kunder, leverandører, forhandlere og andre samarbejdspartnere

Mb-leg.dk er til for at informere dig om vores virksomhed, produkter, servicer og partnetskaber, og vi anvender cookies. Nogen information vil vi indsamle direkte gennem kontaktformularer, pop-ups, online diagrammer, kundeundersøgelser, mens andre informationer vil blive indsamlet automatisk. Du vil altid blive informeret inden vi indsamler persondata om dig. MB Leg er dataansvarlig for persondata som indsamles via vores hjemmeside.

Dette afsnit beskriver MB Legs politik for behandling af personoplysninger indsamlet fra ejere af enkeltmandsvirksomheder eller kontaktpersoner hos MB Legs B2B-kunder, leverandører, forhandlere og andre samarbejdspartnere, som samarbejder med MB Leg.

2.1 Dataansvarlig

Medmindre andet er oplyst, er det den enhed hos MB Leg, som din virksomhed (eller din arbejdsgiver) har indgået en aftale med, samarbejder eller korresponderer med, der er dataansvarlig i forhold til de indsamlede personoplysninger.

2.2 Indsamling af personoplysninger

MB Leg kan indsamle, behandle og opbevare følgende personoplysninger:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og lignende identificerende oplysninger

  • Individuelle oplysninger såsom fortrukne sprog

  • Organisationsoplysninger såsom selskabsnavn, selskabsadresse, stilling, forretningsområde, primære arbejdssted og land

  • Kontraktlige oplysninger såsom købsordrer, fakturaer, kontrakter og lignende aftaler mellem din virksomhed (eller arbejdsgiver) og MB Leg, hvilket bl.a. kan omfatte dine kontaktoplysninger

  • Finansielle oplysninger såsom betalingsbetingelser, detaljer om bankkonto og kreditværdighed

Sådanne oplysninger kan være afgivet direkte af dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance) eller af tredjepart, fx din arbejdsgiver.

Personoplysninger om dig vil blive indsamlet i en eller flere af følgende tilfælde:

  • Når din virksomhed eller den virksomhed, du er ansat i, indgår en aftale med MB Leg, herunder køber produkter eller ydelser, som tilbydes af MB Leg

  • Når du har vist interesse for MB Legs produkter eller ydelser, fx ved at giveMB Leg dit visitkort

  • Når du samarbejder eller kommunikerer med MB Leg

2.3 Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger bliver indsamlet med følgende formål:

  • Generelt for at planlægge, opfylde og administrere samarbejdet, herunder eventuelle kontrakter

  • Administration, fx behandling af betalinger (herunder inddrivelse af udestående fakturaer), vurdering af kreditværdighed, udførelse af bogførings-, revisions- og faktureringsaktiviteter, forsendelse og levering samt supportydelser

  • Nyhedsbreve og lignende markedsføringskommunikation

  • Håndtering af anmodninger fremsat af dig

  • Generel kommunikation

  • Udvikling af produkter og tjenester

  • Statistik og analyse

  • Compliance og regulatoriske formål, såsom opfyldelse af vores lovmæssige og compliance-relaterede forpligtelser til at hindre ulovlige aktiviteter

  • Tvisthåndtering

Behandlingen af dine personoplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig for udførelsen af en kontrakt indgået mellem MB Leg og dig eller din arbejdsgiver, f.eks. i forbindelse med håndtering af ordrer, administration af samarbejdet, brugerkonti og profiler (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Derudover kan behandlingen af dine personoplysninger være baseret på vores legitime interesse i at gennemføre markedsføringsaktiviteter (hvor samtykke ikke er påkrævet), yde kundeservice, håndtere forespørgsler og andre anmodninger, sikre betalingsdygtighed, håndtere tvister, udvikle og evaluere vores produkter og tjenester samt at udføre statistikker og analyser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

MB Legs behandling af dine personoplysninger kan i nogle tilfælde også være nødvendig for at overholde retlige forpligtelser, fx vores forpligtelse til at hindre ulovlig aktivitet (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

MB Leg bruger kun dine personoplysninger til at sende dig produktinformation, nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale via e-mail, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke hertil, medmindre gældende lovgivning tillader os at kontakte dig uden sådant samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

2.4 Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 3 år fra samarbejdets ophør. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

Personoplysninger, der indgår i bogføringsmateriale, herunder dokumentation af ordrer, opbevares i 5 år fra regnskabsårets udløb, hvorefter oplysningerne slettes. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravene i bogføringslovens § 10 og sker derfor med henblik på at overholde gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevares i 2 år, fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af MB Legs legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

3. B2C-kunder (forbrugere)

Dette afsnit beskriver MB Legs politik for behandling af personoplysninger indsamlet hos kunder, der er forbrugere.

3.1 Dataansvarlig

Medmindre andet er oplyst, er det den enhed hos MB Leg, som du har indgået en aftale med eller korresponderer med, der er dataansvarlig i forhold til de indsamlede personoplysninger.

3.2 Indsamling af personoplysninger

MB Leg kan indsamle, behandle og opbevare følgende personoplysninger:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og lignende identificerende oplysninger

  • Individuelle oplysninger såsom fortrukne sprog

  • Kontraktlige oplysninger såsom købsordrer, fakturaer og lignende

  • Finansielle oplysninger såsom betalingsoplysninger, kontooplysninger og betalingsmetode

Personoplysninger om dig vil blive indsamlet i en eller flere af følgende tilfælde:

  • Når du indgår en aftale med MB Leg, herunder køber produkter eller ydelser, som tilbydes af MB Leg

  • Når du kommunikerer med MB Leg

3.3 Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger bliver indsamlet med følgende formål:

  • Håndtering af din ordre

  • Administration, fx behandling af betalinger (herunder inddrivelse af udestående fakturaer), udførelse af bogførings-, revisions- og faktureringsaktiviteter, forsendelse og levering samt support-ydelser

  • Nyhedsbreve og lignende markedsføringskommunikation

  • Ekspedition af anmodninger fremsat af dig

  • Generel kommunikation

  • Udvikling af produkter og tjenester

  • Statistik og analyse

  • Tvisthåndtering

Behandlingen af dine personoplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig for udførelsen af en kontrakt indgået mellem MB Legog dig, f.eks. i forbindelse med håndtering af ordrer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Derudover kan behandlingen af dine personoplysninger være baseret på vores legitime interesse i at gennemføre markedsføringsaktiviteter (hvor samtykke ikke er påkrævet), yde kundeservice, håndtere forespørgsler og andre anmodninger, håndtere tvister, udvikle og evaluere vores produkter og tjenester samt at udføre statistikker og analyser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

MB Leg bruger kun dine personoplysninger til at sende dig produktinformation, nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale via e-mail, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke hertil, medmindre gældende lovgivning tillader os at kontakte dig uden sådant samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

3.4 Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt blive opbevaret i 5 år fra seneste køb/aktivitet. Slettefristen er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at kunne yde kundeservice og håndtere eventuelle retskrav (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Personoplysninger, der indgår i bogføringsmateriale, herunder dokumentation af ordrer, opbevares i 5 år fra regnskabsårets udløb, hvorefter oplysningerne slettes. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravene i bogføringslovens § 10 og sker derfor med henblik på at overholde gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevares i 2 år, fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af MB Legs legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

4. Indberetning af ulykker

Dette afsnit beskriver MB Legs politik for behandling af personoplysninger indsamlet i forbindelse med indberetning af ulykker.

4.1 Dataansvarlig

MB Sport & Event ApS, Binavn, MB Leg, Søndertoft 35, 6300 Gråsten, DanmarkP: +45 31 78 77 48 E: Kontakt@mbse.dk 

4.2 Indsamling af personoplysninger

MB Leg kan indsamle, behandle og opbevare følgende personoplysninger:

  • Ordrenummer, årstal for indberetningen og indberetningens registreringsnummer

  • Information om den tilskadekomne person, herunder navn, køn, alder, beskrivelse af ulykken, dato for ulykken, ulykkens konsekvenser, og om den tilskadekomne person har modtaget lægelig behandling i forbindelse med ulykken.

  • Information om vidner, herunder navn og type af vidne

  • Billeder, lægeerklæringer, inspektionsrapporter og andre oplysninger, du giver os i forbindelse med indberetningen

  • Navn, e-mailadresse og telefonnummer på indberetteren

Personoplysninger vil blive indsamlet i en eller flere af følgende tilfælde:

  • Når ulykker indberettes

  • I forbindelse med yderligere korrespondance vedrørende ulykker

4.3 Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger bliver indsamlet med følgende formål:

  • Håndtering af retskrav der udspringer fra ulykker forbundet med MB Leg-produkter

  • Forebyggelse af fremtidige ulykker

  • Forbedring og udvikling af produkter

  • Statistik og analyse

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på vores legitime interesse i at håndtere retskrav, forebygge fremtidige ulykker, forbedre og udvikle produkter samt vores legitime interesse i at udføre statistikker og analyser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Behandlingen af helbredsoplysninger sker med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra f og artikel 6, stk. 1, litra f).

4.4 Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 10 år. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

5. Kontaktpersoner i forbindelse med udbud

Dette afsnit beskriver MB Legs politik for behandling af personoplysninger indsamlet i forbindelse med udbud.

5.1 Dataansvarlig

Medmindre andet er oplyst, er det den enhed hos MB Leg, som giver tilbud i forbindelse med et udbud, der er dataansvarlig i forhold til de indsamlede personoplysninger.

5.2 Indsamling af personoplysninger

MB Leg kan indsamle, behandle og opbevare følgende personoplysninger:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og lignende identificerende oplysninger

  • Organisationsoplysninger såsom arbejdsplads, stilling, forretningsområde, primære arbejdssted og land

Sådanne oplysninger kan være afgivet direkte af dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance) eller af tredjepart, fx din arbejdsgiver.

Personoplysninger om dig vil blive indsamlet i en eller flere af følgende tilfælde:

  • Når din arbejdsgiver giver MB Leg dine oplysninger i forbindelse med et udbud

  • Når du kommunikerer med MB Leg

5.3 Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger bliver indsamlet med følgende formål:

  • For at MB Leg kan afgive tilbud i forbindelse med det pågældende udbud

  • Generel kommunikation

  • Tvisthåndtering

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på vores legitime interesse i at kunne hhv. afgive tilbud i forbindelse med et udbud, kommunikere med dig i forbindelse med udbuddet samt håndtere tvister, fx hvor der er mistanke om forhold, der medfører at et udbud skal gå om (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

5.4 Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 3 år fra udbuddets afslutning. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at kunne fastlægge, forsvare eller gøre retskrav gældende (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

6. Brug af billeder

Vi benytter i forskellige sammenhænge billeder og videoer (”billeder”), herunder til kampagner og markedsføringsmateriale, som fx reklamer, flyers, brochurer, såvel som på vores hjemmesider og som en del af vores profiler på sociale medier (fx Facebook, LinkedIn og Twitter). Billeder kan også indgå i præsentationer, artikler eller i anden branchesammenhæng.

Vi indhenter dit samtykke til brugen af billedet i det omfang, vi vurderer, at det er nødvendigt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a). I visse situationer anvender vi dog billeder på baggrund af en interesseafvejning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f) eller på baggrund af en aftale, fx modelkontrakt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

7. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

For at opfylde ovenstående formål kan vi give tredjeparter adgang til dine personoplysninger, der på baggrund af et kontraktuelt forhold med MB Leg leverer relevante ydelser, fx it-leverandører, e-mailudbydere og leverandører af markedsføringsydelser. Sådanne serviceleverandører vil kun behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner i henhold til indgåede databehandleraftaler.

Dine personoplysninger kan derudover blive delt med andre selskaber i MB Leg-koncernen, hvis det er relevant.

MB Leg kan videregive dine personoplysninger med tredjepartsleverandører som fragtfirmaer for at afslutte anmodninger/ordrer for produkter, kataloger mv. foretaget af dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Under visse omstændigheder og ifølge lovgivningen kan det være nødvendigt at videregive data til myndighederne (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c). Vi kan også videregive dine personoplysninger for at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder (artikel 6, stk. 1, litra f og artikel 9, stk. 2, litra f). Vi kan derudover også videregive dine personoplysninger til eksterne revisorer for at overholde vores revisionspligt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

I forbindelse med MB Legs udvikling kan selskabsstrukturen ændre sig, fx ved helt eller delvist salg af MB Leg. I tilfælde af delvis overdragelse af aktiver, der indeholder personoplysninger, er behandlingsgrundlaget for den forbundne videregivelse af personoplysninger som udgangspunkt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet MB Leg har en legitim interesse i at overdrage dele af sine aktiver samt at foretage kommercielle ændringer. Dine personoplysninger kan derudover overlades til tredjeparts serviceudbydere (databehandlere), der hjælper MB Leg. I sådanne tilfælde har serviceudbyderne kun ret til at behandle personoplysningerne på MB Legs vegne og i overensstemmelse med MB Legs instruktioner.

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er etableret i lande uden for EU/EØS, der ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel som udgangspunkt baseres på EU Kommissionens standardkontraktbestemmelser.

8. Dine rettigheder

Du har ret til indsigt i de personoplysninger, som vi behandler og opbevarer om dig, med forbehold af visse lovbestemte undtagelser. Desuden har du ret til at gøre indsigelse mod indsamling og behandling af dine personoplysninger, samt ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Derudover har du også ret til at kræve, at vi korrigerer eller sletter dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt.

Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at vi giver dig de personoplysninger, du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode os om at overføre sådanne data til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

8.1 Tilbagekaldelse af samtyke

Du kan til enhver tid tilbagekalde ethvert samtykke, du har givet os. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du kontakte os på Kontakt@mbse.dk. Med hensyn til nyhedsbreve og andet elektronisk marketingmateriale kan du også bruge “”unsubscribe link”” i e-mail eller anden kommunikation, som du modtager fra os.

Bemærk venligst at tilbagekaldelsen af dit samtykke ikke påvirker lovligheden af behandlingen før tilbagekaldelsen.

9. Hvem skal du kontakte

Hvis du vil have, at vi opdaterer, retter eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig; eller hvis du ønsker adgang til de personoplysninger, der opbevares om dig, eller hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer; kan du kontakte os på Kontakt@mbse.dk . Du kan også skrive til os på følgende adresse:

MB Sport & Event ApS, Binavn, MB Leg, Søndertoft 35, 6300 Gråsten, Danmark

10. Klager

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os via e-mail eller brev som angivet ovenfor. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk.