På bar bund når der skal søges fonde?

En fondsansøgning er en rigtig god idé, hvis I har større udgifter at dække. Her beskriver man sin idé, sit mål, sin økonomi og hvorledes den specifikke fond kan hjælpe til at udleve netop den legeplads, I står og mangler. I kan søge om hjælp til at finansiere en legeplads, et klubhus, en fitnessbane eller måske et andet fællesareal, som hele området vil kunne komme til at få gavn af. Find flere gode råd her på siden og kontakt os hellere end gerne, hvis I ønsker yderligere hjælp til at finansiere den helt perfekte legeplads for jeres område.

I kan få hjælp til

  • At komme fra idé til et færdigt produkt – uanset om I søger en helhedsplan eller blot hjælp til at færdiggøre dele af projektet
  • Projektledelse, hvor Michael styrer hele projektet i mål, så I får frigjort mere af jeres tid til det, I også skal nå i foreningen, institutionen, på arbejdspladsen etc.
  • Udarbejdelse af tegninger, 2D og 3D til fondsansøgninger
  • Rådgivning i forhold til jeres valg og beslutningsproces
  • Fundraising til mindre eller større projekter
  • Byggeansøgninger ved det offentlige

Fra januar 2024 har jeg lavet et samarbejde med en professionel fundraiser, som du kan læse mere om her. Hvis at oplyser MB Leg ved kontakt.

 

 

 

 

 

Gode råd når I skal søge fonde

At skrive gode fondsansøgninger kan være en ressourcekrævende proces, og alt arbejdet risikerer at være spildt, hvis man ikke rammer plet. Når I skal søge fonde, så sørg derfor for at sætte jer godt ind i de forskellige fonde og legater og for at I opfylder alle kriterier, som den enkelte fond måtte kræve. Jeg deler et par gode råd her, men hjælper jer også gerne konkret i processen med min store erfaring på området.

Begynd i god tid

Mange fonde ikke giver støtte til projekter, der allerede er igangsat så start i god tid

Ring til fonden, inden I søger

Skil jer ud i mængden og stil gode spørgsmål til at målrette ansøgningen med

Skriv en konkret og præcis ansøgning

Fonde læser mange ansøgninger så sørg for at skræddersy jeres til den fond, I søger.

Lav en god beskrivelse af projektet

Hvad går jeres projekt ud på og hvordan skaber det værdi? Gør det let for folk udefra at forstå.

Spørgsmål specifikt til jeres projekt?

Slå på tråden

Ring til: (+45) 3178 77 48