Michael Beck

Stifter, ejer og direktør i MB Leg

En naturlegeplads som et fantastisk samlingspunkt

Leg er et grundelement i ethvert barns liv. Legepladsudstyr er med til at stimulere og udvikle børn. Når jeg bygger en naturlegeplads, har jeg et stort fokus på, hvordan jeg bedst muligt facilliterer de bedste rammer for legen. Og legen er ikke kun vigtig for børn – leg er lige så vigtig for unge, voksne og seniorer for alle aldre skal stimuleres og bevæge sig. 

Få en naturlegeplads, der emmer af kvalitet, tager højde for jeres individuelle behov og giver en legeværdi ud over det sædvanlige. Alt er naturligt, bygget fra bunden, unikt, skævt og krumt – ligesom os mennesker.

MB-Leg har siden 2013 udviklet, opført og monteret kvalitetsleg og legepladser til private, skoler og foreninger i Syddanmark. Med en baggrund som bl.a. uddannet lærer har jeg arbejdet med børn, unge og voksne i mere end 2o år, både på foreningsbasis og i professionelt sammenhæng. Jeg ved, hvordan man skaber en god leg og legeplads.

Jeg elsker at se mennesker smile og høre dem grine. Det er det, der driver mig mest – at gøre en forskel og opleve glæden ved at levere noget helt unikt, der gør det, det skal: At skabe liv og aktivitet.

Inspiration

Skal vi snakke om jeres projekt?

Slå på tråden

Ring til: (+45) 3178 77 48